overons

 

Over ons

KBO Blokker was lange tijd een afdeling van KBO Noord-Holland maar is sedert 7 september 2018 een zelfstandige vereniging,  ook bekend als de 'Ouderenbond Blokker'. De grote K van vroeger is een kleine k geworden; we staan van harte open voor uiteenlopende levensovertuigingen, mits verdraagzaamheid en saamhorigheid daarin een plaats hebben. De letters KBO staan nu voor "Krachtig, Betrokken, Ondernemend".

KBO Blokker gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van de leden. Om dit vast te leggen heeft onze vereniging een privacy-reglement vastgesteld. Dit kunt u lezen door te klikken op ons logo hieronder:
LogoKBOBlokker
GoudenHoofd
Een groot deel van onze activiteiten vindt plaats in 'Het Gouden Hoofd', Westerblokker 80, vanouds de dorpsherberg van Blokker. Daar komen elke 14 dagen de klaverjassers bijeen, daar vinden onze themamiddagen plaats en natuurlijk ook onze jaarvergadering en het kerstfeest. Klik op het logo hiernaast voor de website van Het Gouden Hoofd.

Lokaal is onze vereniging vertegenwoordigd in de Ouderenraad Hoorn om de contacten met het gemeentebestuur te onderhouden. Ons bestuurslid Hans de Heij is onze vaste vertegenwoordiger. Klik op het onderstaande logo om de website van de Hoornse Ouderenraad te bezoeken.

Logo OuderenRaad

Onze leden kunnen gebruik maken van kortingen op hun ziektekostenverzekering bij Univé of Het Zilveren Kruis. Bij Univé krijgt u ook uw KBO-contributie (tot maximaal € 25,- per jaar) vergoed. Wilt u daar meer over weten, klik dan hieronder op het logo van Univé.

Logo Unive

 

Bestuur:Adviseur


Onze afgetreden voorzitter, Gerard Plukkel, blijft als adviseur van het bestuur tijdelijk nog enkele taken voor ons behartigen, zoals de redactie van de INFO.

Bestuurslid

Jan Schutte

Tel. 0229 - 232 752

Bestuurslid

Marianne Timmer-Haan

0229-245588

Bestuurslid

Gerdy Bot - Schoutsen

Tel. 0229 - 261 458

Penningmeester & Ledenadmin.

Hans de Heij

Tel. 06 - 3125 3522
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    

Secretaris  


Henk Schouten

Tel. 0229 - 214 675
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter

Joss Halsema-Wester

06-15286268