Inntelhotel 2853 2000x500

Contact maken met anderen

Deze pagina van onze website wil vooral de onderlinge contacten tussen de leden van onze vereniging bevorderen. Je zoekt bijvoorbeeld contact met anderen om samen te wandelen, samen te eten of samen een spelletje te spelen. Of je zoekt een goed adres voor het huisdier waar je helaas afscheid van moet nemen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken.
Schrijf duidelijk op wat je bedoeling is en stuur het bericht per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Heb je geen e-mail, stop het bericht dan bij Henk Schouten in de brievenbus (IJsvogel 2) of bel hem op (0229-214675) om te bespreken wat je bedoeling is. Henk maakt er een correcte “contactadvertentie” van en plaatst die op de website. Anonieme berichten worden niet geplaatst.
Mensen die willen reageren op het bericht, nemen contact op met de initiatiefnemer (dus niet met de secretaris).
Na verloop van ongeveer drie maanden informeert de secretaris of het bericht nog langer moet blijven staan of dat hij het kan verwijderen. Uiteraard kun je zelf al eerder aan hem melden dat het bericht goed heeft gewerkt (of juist níet) en dat het kan worden verwijderd.


Samen (elektrisch) fietsen

Wie doet er mee? Bij goed weer op donderdagmorgen vanaf 10.00 uur met een groepje mensen een tochtje van 20 à 30 km maken op de elektrische fiets. Verzamelen tegenover de DekaMarkt. Lijkt het je wat? Neem contact op met Henk Schouten, tel. (0229) 214675 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan spreken we samen de details af.

Hoornse Eco Tuin Challange

Creëer een tuin vol leven en doe mee met de Eco Tuin Challenge
Een groene woonomgeving is belangrijk voor uw leefplezier en het opvangen van gevolgen van de klimaatverandering. Daarom organiseert de Klimaatburgemeester van Hoorn, met steun van o.m. Groei & Bloei, Intratuin Hoorn en gemeente Hoorn de Hoornse Eco Tuin Challenge.

Lees meer …

Bingo KBO Hoorn

Bingo KBO Hoorn

Contacten met Brinkpark

De 50 vrijwilligers van Brinkpark realiseren een groot aantal nuttige voorzieningen voor ouderen; niet alleen voor de bewoners van het Sint Josephpark, maar voor àlle senioren van Blokker. KBO Blokker wil dit mooie werk waar mogelijk ondersteunen en attendeert de leden graag op de vele mogelijkheden:

Lees meer …